Dental Centar

Dental Centar je porodična stomatološka praksa, nalazimo se u mirnom delu Zemuna, u bizini aerodroma. U sklopu ordinacije Vam nudimo besplatan smeštaj i potpunu privatnost boravka u  luksuzno opremljenom stanu sa svim pogodnostima i obezbeđenim parking mestom pod nadzorom kamera. Kao i uslugu transfera sa i do aerodroma. Posedujemo dugogodišnje iskustvo u dentalnoj praksi, a kao potvrda kvaliteta usluga koje pružamo stoji veliki broj zadovoljnih pacijenata koji nam dugi niz godina ukazuju svoje poverenje. Nas stručni tim doktora u saradnji sa hirurzima i zubotehničkom laboratorijom, koja se takođe nalazi na licu mesta, Vam brzo i efikasno pruža sve vrste stomatoloških usluga sa detaljnom analizom i planom terapije za sve indikacije lečenja i protetskog zbrinjavanja zuba.

Naši prioriteti

Naš fokus je isključivo na kvalitetnom pružanju usluga kao i na maksimalnoj posvećenosti pacijentu. Trudimo da što bolje procenimo potrebno vreme za izradu svakog rada i unapred precizno isplaniramo da sve bude ispoštovano u najkraćem mogućem roku, a da pritom kvalitet nikako ne trpi. Prioritet nam je indivudalni kvalitet rada. Ono što je najvažnije i najbitnije jeste zdravlje i zadovoljstvo svakog pacijenta.

Profesionalci u našoj klinici

Tim sastavljen od vrhunskih oralnih hirurga, doktora stomatologije i zubnih tehničara čini da, zahvaljujući izradi svih faza protetskog rada na licu mesta, postižemo najbolje rezultate.