Implantologija

Da bi se pristupilo ugradnji implantata potrebno je napraviti 3D rendgenski snimak vilica. Nakon toga sledi analiza snimka od strane našeg stručnog doktorskog tima uz direktne konsultacije sa iskusnim timom zubotehničke laboratorije u kojoj će se protetski rad izrađivati i pristupa  se odabiru najboljeg rešenja. Sama operacija ugradnje ne traje dugo u zavisnosti od broja implantata od 30min do 1h 30min. Uobičajeno su potrebna 2 dana prisutnosti pacijenta, prvi dan za ugradnju, a drugog dana se vrši kontola na 24h.

Nakon toga je potrebno da prođe 3+ meseci da se implantati učvrste u kost. Tada pacijent dolazi ponovo da se postave suprastrukture, uradi priprema , uzme otisak i pristupi izradi protetskog rada.

Besplatan smeštaj za pacijente iz inostranstva za vreme trajanja izrade zuba, a na svega par koraka od stomatološke ordinacije sa obezbeđenim parking mestom pod video nadzorom.

Prednosti ugradnje zubnih implantata su velike, samim tim što nam omogućuju direktno nadomeštanje izgubljenih zuba i izrade fiksnih protetskoh nadoknada koje pružaju potpunu komociju i najvernija su zamena za prirodne zube takođe nam pružaju mogućnost izrade pokretnih i polupokretnih proteza.

**Zahvaljujući  zubotehničoj laboratoriji koja se nalazi na istoj adresi skraćuje se vreme izrade kao veliku prednost izdvajamo lični kontakt pacijenta sa timom iskusnih zubnih tehničara koji je takođe važna stavka u smislu komunikacije i razumevanja pacijentovih eventualnih želja u smislu dužine, oblika i boje zuba, ovakvom saradnjom dolazimo do najboljih mogućih rešenja za svakog pacijenta ponaosob.

Dodaj komentar

Email adresa neće biti vidljiva. Neophodna polja su označena sa *